CONTACT EN OFFERTE

 

Ontdek meteen hoe puur ons vakmanschap is. Wij werken volgens uw smaak.

 

DENAC, UW SPECIALIST IN ZONNEPANELEN

 

Denac is uw specialist voor zonnepanelen en zonne-energie. Wij zorgen ervoor dat het overstappen naar zonne-energie simpel en snel is. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van de zon.

Het spreekt voor zich dat u met de systemen van Denac energiekosten bespaart en investeert in uw woning.  Bovendien zijn de prijzen van zonnestroominstallaties de afgelopen jaren gedaald.

DENAC, PROFESSIONELE INSTALLATIE

Denac is uw specialist in het plaatsen van fotovoltaïsche zonnepanelen. Deze zonnepanelen zetten licht om in elektriciteit die u meteen kunt gebruiken. De plaatsing ervan is een zeer delicate aangelegenheid. De installatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de panelen op het dak te plaatsen, bekabeling en minstens één omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom. Voorzichtigheid is dan ook vanzelfsprekend aangezien het dure en kwetsbare materialen betreft waarmee gewerkt wordt. Wij plaatsen de zonnepanelen op zowel hellende als platte daken.

 

Wij komen gratis bij u langs en bekijken hoeveel panelen er op uw dak geplaatst kunnen worden. In combinatie met uw jaarlijkse energiefactuur en uw budget maken wij dan een gepersonaliseerde offerte. Via Denac krijgt u inzicht in het zonnepanelen systeem dat het best past bij uw energiebehoefte, woning en dak.

HAAL ENERGIE UIT ZONNEPANELEN

Zuidstraat 10
9970 Kaprijke - België


Gsm: 0495 65 24 06
Fax: 09 251 87 47

 

info@denac.be